Call of Duty Warzone Oyun Modları

Call of Duty Warzone çıkalı kısa bir süre oldu ve milyonlarca kişi tarafından indirildi. Bunun en büyük sebebi ise oyunun tamamen ücretsiz olması diyebiliriz. Peki böyle kaliteli ve ücretsiz bir oyunda bilmemiz gereken şeyler var mı? Bildiğiniz üzere sizlere Warzone ile ilgili bir çok bilgi verdik. Yeni başlayan oyuncuların işine yarayacak taktikleri ve en etkili silahlara kadar her şeyden bahsettik. Şimdi bahsedeceğimiz şey ise oyun içinde bulunan modlar. Call of Duty Warzone oyun modları bilmemiz bizlere büyük yarar sağlayacaktır. Yani hangi modun ne gibi özellikler içerdiğini bilmek o modda başarılı olmamızı sağlayacak yollar oluşturur. Hazırsanız oyun modlarına ve bu modların detaylarına geçelim.
Oyun Modları

Call of Duty Warzone Oyun Modları Nelerdir?

Şimdi şunu belirterek başlayalım. Bu oyunda 3 adet oyun modu bulunuyor. Bunlar 3 kişilik Batte Royale modu, tek kişilik Battle Royale modu ve Plunder Modu. Bunlardan sırası ile bahsetmeye başlayalım. Şunu da belirteyim, ilerleyen zamanlarda yeni modlarda oyuna dahil edilecektir. Bu yüzden sık sık bu konuya bakmanızı tavsiye ederim. Şimdi ben 3 kişilik ve tek kişilik Battle Royale modlarını tek başlık altında inceleyeceğim.

Call of Duty Warzone Battle Royale Modları

Biraz önce de dediğimiz gibi oyunda ana modlar iki tane. Biri 3 kişilik mod diğeri de tek kişilik mod. Tek kişilik moduna bakalım.
  • Tek Kişilik Mod : Bu modda, adı üstünde tek kişi şeklinde yani solo olarak oyuna giriyorsunuz. Bu modda da yine 150 kişi bulunuyor. Yani 149 kişiye karşı mücadele vererek hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. En sona kalırsanız kazanan siz oluyorsunuz. Eğer tek tabanca takılan ve bu şekilde daha iyi oynayan biriyseniz bu modda şansınız daha yüksek olacaktır. Bu mod oyun içinde Battle Royale Solos olarak geçmektedir. Şimdi diğerine geçelim.
  • 3 Kişilik Mod : Buna takım modu da diyebiliriz. 3 kişilik takımlar ile toplamda 150 kişi bulunuyor. Yani toplam 50 takım bulunuyor. Takımlar birbirlerine karşı mücadele ediyor. Sona kalan takım ve takım üyeleri oyunu kazanıyor. Bu modda en önemli şey pingleme ve sürekli iletişim halinde olmaktır. Takım ruhu ile hareket ederseniz oyunu kazanırsınız.
Önemli Bilgiler : Bu modlarda öldüğünüz zaman Gulag isimli bir sistem içine, daha doğrusu hapishane içine gidiyorsunuz. Burada size bir şans veriliyor. Eğer orada kapıştığınız kişiyi öldürürseniz oyuna tekrar dönüyorsunuz. Eğer ölürseniz, takım arkadaşlarınızın 4500 dolara sizi canlandırmasını bekleyebilirsiniz. Ama tek kişi oynuyorsanız, Gulag’ta ölürseniz oyunda bitmiş oluyor.
Yakın bir zamanda bu mod içine 4 kişilik mod geleceğini de şimdiden sizlere söylemek istiyorum. Yani 3 kişi oynuyorsanız şimdiden yanınıza alacağınız adamı seçmeye başlayın derim. Şimdi diğer moda geçelim.

Call of Duty Warzone Plunder Modu

Plunder Modu ise biraz daha farklı bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Bu moda da Battle Royale moda başladığımız gibi başlıyoruz. Fakat burada sürekli takip etmeniz gereken sarı gaz yok. Diyelim ki bu modda öldünüz Gulag isimli sistemde bulunmuyor. Bunun yerine öldüğünüzde belli bir süre beklemeniz gerekiyor. Bu süre sonunda otomatik olarak canlandırılıyorsunuz. Peki bu modda amacımız nedir? En çok paraya sahip olmak. Parası en çok olan takım oyunu kazanıyor. Oldukça değişik ve güzel bir mod.
Burada düşmanları öldürerek, uçaklardan düşen paraları toplayarak, oyun içinde görev yaparak para kazanıyorsunuz. 1 milyon doların sahibi olduğunuzda oyunu kazanıyorsunuz. Ayrıca en çok parası olan kişiler ve takımlarda oyunda belirtiliyor. Buda heyecan verici bir av olayına dönüşüyor. Eğer sizi yakalayıp öldürürlerse tüm paranızı kaybediyorsunuz.
İpucu : Sizlere tavsiyem. 300 bin dolarınız olduğu zaman bir para kasası almanız. Bu sayede paralarınızı güvence altına almış olursunuz. Ölseniz bile paranız gitmez.

Call of Duty Warzone Blood Money Modu Nedir?

Bu modda aslında Plunder modu. Tek farkı, her öldürdüğünüz oyuncudan garanti bir şekilde para düşüyor. Ayrıca oyun içinde yapılan sözleşmelerden ve görevlerden daha fazla para geliyor. Yani oyunda para kazandıracak her şey, daha fazla para kazandıracak. Bu modu biraz daha aksiyon yaratmak için çıkardıklarına eminiz.
Call of Duty Warzone oyun modları isimli yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.